KISAH PERMATA HATIKU


::KISAH PERMATA HATIKU ....Mama Luv u All::

Tuesday, June 16, 2015

Biskut kelapa mabeless..

kuih raya shaz datang lagi.

perkenalkan.. tok mama's cookies..
tajuk biskut : biskut kelapa rangup nyams nyams.

rupe macam biase-biase. kuih zaman dolu2. Tapi rase memang best i tell u.. bukan rase kelapa semata ya. Rase cam gabungan nestum lemak-lemak kelapa.. sedap!
Di jamin sedap meletop-letop ok. Iols tak nak recommend kalau tak sedap.  Wahh kemain byk lak ayat sedap gue tulis nih. Tapi serius sedapp!

Kadang-kadang ada kuih yang rase tepung je..me not like. tapi yg ni.. serius sedap weh..rangup, lemak cukup rase dan tak muak! tak terasa pon berbiji2 melayan.

Iols bukak nak makan-makan sendiri, ingat selamat la kuih ni mama sorang bedal. Tapi tak ya.. anak-anak makan dia kata kuih ni sedap nnya.. tak pasan setengah balang abes.. so mmg sedap la smpi kekanak pon suke kuih zaman dulu..

Kalau nak kasik buah tangan pon sesuai uols. Sure mak mentua, bakal mak mentua, kakak abang angkat, bos,kawan suker. Tak de la rase malu ke segan tak kasi ape-ape raya ni kan.

ok mau, leh buat pesanan.

WhatsApp i ok. 0132091175
harga : Rm25. ada 56-57 pcs sebalang
ikut la rezeki masing.. :)
Nak makan sekarang sebelum puasa pon boleh.. ready stok tau.

No comments:

Post a Comment